Претрага
Close this search box.

PORTFOLIO

Kratki dokumentarni film u kom pevačica i kompozitorka Jelena Buča deli svoju priču o preživljavanju pokušaja seksualnog napada.

Dokumentarni film koji tokom trajanja jedne sezone prati poznatu teniserku na turneji.

Nova sezona serijala od 12 emisija koje vas upoznaju sa tajnama aktuelnih profesija kroz razgovore sa kompetentnim i uspešnim ljudima.

Ovo je dokumentarni film u kom nam srca otvaraju članice ženskog muzičkog benda The Frajle koje već 13 godina spaja ogromna ljubav prema muzici.

Naša produkcija sa zadovoljstvom sarađuje sa domaćim i stranim muzičarima, a na ovoj stranici pronaći ćete spotove na koje smo posebno ponosni.

Pričajmo o tome sa Nevenom Buča je serijal o mentalnom zdravlju, prevenciji i potencijalnim rešenjima za psihološke probleme.

U novih 12 epizoda, upoznajemo se sa poslovima aviomehaničara, TV voditelja, vaspitača, vinara, IT stručnjaka, frizera, astrologa i drugih. Tajne svojih profesija, između ostalih, otkrivaju nam Nataša Ilić (RTV), Ana Emić (RTS), Miloš Šaranović (b92), Sever Zolak, Martin Candir, Milenko Škarić (Skymusic) i drugi.

Prvi serijal o stvarima koje su iz istraživanja svemira ušle u svakodnevnu upotrebu.

Serijal u 12 emisija prati rad veterinara koji su specijalizovani da leče životinje sa veoma ozbiljnim bolestima, opasnim po život.

Nakon uspešne prve sezone, uplovili smo u novih 12 epizoda naše „Profesije“ i ugostili stjuardere, političare, pisce, poljoprivrednike, policajce, naučnike, stomatologe, psihoterapeute, itd. 

Druga sezona predstavila je šest uspešnih mladih poljoprivrednih proizvođača koji su na osnovu kvalitetnih projekata dobili podsticaje države i šest zadruga koje predstavljaju najsvetlije primere zadrugarstva u Srbiji.

„Profesija“ je serijal koji ima za cilj da gledaocima približi tajne aktuelnih profesija koje su interesantne, privlačne izrazloga što donose novac, popularnost ili ugled u društvu. 

Od pripreme zemlje preko setve do ubiranja – stručnjaci, profesori, i voditelj edukuju i domaćine i gledaoce tako da ih osposobe za dalji samostalan rad. U periodu od 10 meseci, porodice su zahvaljujući serijalu naučile mnogo o savremenom načinu rada, ostvarile značajne prinose i zaradile 35.000 evra.