PORTFOLIO

Dokumentarni film koji tokom trajanja jedne sezone prati poznatu teniserku na turneji.

Nova sezona serijala od 12 emisija koje vas upoznaju sa tajnama aktuelnih profesija kroz razgovore sa kompetentnim i uspešnim ljudima.

Ovo je dokumentarni film u kom nam srca otvaraju članice ženskog muzičkog benda The Frajle koje već 13 godina spaja ogromna ljubav prema muzici.

Naša produkcija sa zadovoljstvom sarađuje sa domaćim i stranim muzičarima, a na ovoj stranici pronaći ćete spotove na koje smo posebno ponosni.

Pričajmo o tome sa Nevenom Buča je serijal o mentalnom zdravlju, prevenciji i potencijalnim rešenjima za psihološke probleme.

U novih 12 epizoda, upoznajemo se sa poslovima aviomehaničara, TV voditelja, vaspitača, vinara, IT stručnjaka, frizera, astrologa i drugih. Tajne svojih profesija, između ostalih, otkrivaju nam Nataša Ilić (RTV), Ana Emić (RTS), Miloš Šaranović (b92), Sever Zolak, Martin Candir, Milenko Škarić (Skymusic) i drugi.

Prvi serijal o stvarima koje su iz istraživanja svemira ušle u svakodnevnu upotrebu.

Serijal u 12 emisija prati rad veterinara koji su specijalizovani da leče životinje sa veoma ozbiljnim bolestima, opasnim po život.

Nakon uspešne prve sezone, uplovili smo u novih 12 epizoda naše „Profesije“ i ugostili stjuardere, političare, pisce, poljoprivrednike, policajce, naučnike, stomatologe, psihoterapeute, itd. 

Druga sezona predstavila je šest uspešnih mladih poljoprivrednih proizvođača koji su na osnovu kvalitetnih projekata dobili podsticaje države i šest zadruga koje predstavljaju najsvetlije primere zadrugarstva u Srbiji.

„Profesija“ je serijal koji ima za cilj da gledaocima približi tajne aktuelnih profesija koje su interesantne, privlačne izrazloga što donose novac, popularnost ili ugled u društvu. 

Od pripreme zemlje preko setve do ubiranja – stručnjaci, profesori, i voditelj edukuju i domaćine i gledaoce tako da ih osposobe za dalji samostalan rad. U periodu od 10 meseci, porodice su zahvaljujući serijalu naučile mnogo o savremenom načinu rada, ostvarile značajne prinose i zaradile 35.000 evra.