Претрага
Close this search box.
ŠTA NUDIMO?

USLUGE

Osim autorskim projektima koje osmišljavamo i realizujemo, bavimo se i proizvodnjom video sadržaja za klijente. Ukoliko vam je potrebno snimanje ili montaža priloga, intervjua, emisija, filmova, reklama ili izrada animacija, na pravom ste mestu. Vladamo kompletnim procesom, od razrade ideje do ekranizacije.

Produkcija

Sve vrste snimanja – sa zemlje i iz vazduha. Vaše ideje sprovodimo u delo, a ukoliko vam ideje nedostaju, možete se u potpunosti osloniti na naš kreativni tim.

Postprodukcija

Ukoliko vam je potrebna uslužna postprodukcija, nudimo usluge montaže, prevoda, titlovanja, kolor korekcije i dizajna zvuka.

Animacija

Ponosni smo što u našem timu ima vrhunskih umetnika koji će uspešno ilustrovati vaše zamisli.

Iznajmljivanje opreme

Koristimo vrhunsku opremu i redovno je obnavljamo kako bismo uvek bili u korak sa najnovijim tehnologijama. Budite slobodni da nam se obratite ukoliko vam je potrebna dodatna podrška!

Kreativni i opremljeni

Za sebe opravdano možemo reći da smo kreativni i da ćemo napraviti video sadržaj (content) u skladu sa vašim ciljevima i potrebama. Naša video produkcija radi sa cinema-style kamerama Sony FX6, zatim Sony A7SIII, Sony FS5, Sony a6500 i a6600 i video možemo proizvesti u 4K i HD rezoluciji. Zadovoljstvo nam je što u timu imamo više kreativaca čija je ekspertiza animacija te se na nas možete osloniti i u tom domenu.

Opremljeni smo za sve vrste snimanja sa zemlje, zatim snimanje dronom i snimanje zvuka. Nudimo usluge vrhunske montaže i postprodukcije odnosno obrade slike i zvuka, kao i usluge titlovanja i kolor korekcije.

Rad sa nama...

Budite slobodni da nam se obratite ako vam je potrebna podrška za snimanje događaja, korporativnih proslava, ali i ukoliko želite da za vašu kompaniju ili brend napravite kreativan promotivni video, običan prilog ili neobičnu reklamu. Naš tim za vas može realizovati i kratke i duže video formate u zavisnosti od odabrane namene.

Ukoliko tragate za produkcijom koja na jednom mestu nudi sve što je potrebno za kvalitetan i efektan video, biće nam veliko zadovoljstvo da stupimo u kontakt!