Classica Nova Logo
Претрага
Close this search box.

Classica Nova dobitnik velikog priznanja „Stvaratelji za stoljeća“

Classica Nova dobitnik je nagrade „Stvaratelji za stoljeća“ za doprinos razvoju preduzetništva u srednjoj i jugoistočnoj Evropi. Direktorka produkcije Aleksandra Švonja prisustvovala je regionalnom samitu preduzetnika koji je u Dubrovniku održan pod nazivom „300 najboljih“.

„Veliko mi je zadovoljstvo što su ideje potekle iz produkcije Classica Nova prepoznate kao doprinos interesima zajednice i razvoju preduzetništva. Od osnivanja 2016. godine nastojim da produkciju usmerim u pravcu projekata koji imaju viši cilj i koji šalju važne poruke i uključuju renomirane pojedince koji su u našem društvu, ali i šire, ostavili neizbrisiv trag. Ovo priznanje predstavlja dodatnu potvrdu da smo na dobrom putu i da se ovaj vid zalaganja vrednuje i prepoznaje“, istakla je Aleksandra Švonja, direktorka produkcije.

U okviru projekta Međunarodnog ekonomskog foruma Perspektive i društve Promo Global, dodeljene su nagrade za životno delo u preduzetnišvu, za razvoj ideja, inovacije i investicije u preduzetništvu, za doprinos razvoju poduzetništva, za posebnu inicijativu u preduzetničkom stvaralaštvu u srednjoj i jugoistočnoj Europi i za doprinos promociji preduzetništva.

Cilj projekta „Stvaratelji za stoljeća“ je javno odavanje priznanja i usmeravanje pažnje šire javnosti na velike vizionare i lidere sutrašnjice, čija su neustrašivost, rad, znanje, kreativnost i vrhunski rezultati temelj i glavni pokretač napretka zajednice. Posebna vrednost ovih nagrada i priznanja je što ih preduzetnici dodeljuju preduzetnicima, posebnom i dugotrajnom procedurom nominiranja i izborom laureata.